Beveilig uw auto met keyless entry

Als gevolg van de vooruitgang in de wetenschap en technologie de veiligheid zorgen van de eigenaren van voertuigen is verminderd tot op zekere hoogte. De uitvinding van de slimme en betrouwbare keyless entry-apparaat heeft gezorgd voor een comfortabele rijervaring aan de auto-eigenaren.

Tegenwoordig is een voertuig uitgerust met satelliet radio, GPS-systeem, computer diagnosesysteem en vele andere functies. Als een andere dienst een ultra modern apparaat bekend als de keyless entry is ook geïntroduceerd in de automobielsector, https://jdbrand.eu/ schreef er meer over.

Dit slimme apparaat doet zijn werk met behulp van radiogolven, die door de sleutelhanger worden uitgezonden en tegelijkertijd worden ontvangen door het systeem dat in uw auto is geïnstalleerd. Dit innovatieve gebruiksvriendelijke apparaat is een combinatie van veiligheid en comfort die verschillende functies in de auto uitvoert.

Hoe werkt een keyless entry apparaat?

Het keyless entry-apparaat bestaat uit twee componenten: de ontvanger, die in de auto wordt geïnstalleerd, en de afstandsbediening, die aan de autosleutel wordt bevestigd. De afstandsbediening is ontworpen met behulp van een kleine geïntegreerde schakeling chip, die is geïnstalleerd en geprogrammeerd met een unieke code. De software die in de ontvanger is geprogrammeerd moet overeenkomen met die van de afstandsbediening.

Als alleen de code overeenkomt, wordt de gevraagde actie uitgevoerd. Wanneer de gebruiker bijvoorbeeld op een functietoets van de afstandsbediening drukt, zendt de chip in de afstandsbediening onmiddellijk het bericht uit via de frequentie van radiogolven.

De ontvanger of het slimme apparaat dat achter het stuurwiel van uw voertuig is geïnstalleerd, ontvangt onmiddellijk het verzonden bericht via golven om de code te identificeren. Als de code is geverifieerd en geïdentificeerd dan zal alleen het apparaat de gevraagde functie uitvoeren. Maar als de code niet overeenkomt, zal het slot niet reageren en inactief blijven.

Bedien het apparaat van 50 tot 80 meter

Met de keyless entry kunt u uw voertuig bedienen vanaf een afstand van ongeveer 50 tot 80 meter en zelfs vanuit een gebouw. Dit soort systeem met afstandsbediening is een zeer efficiënt apparaat dat uw waardevolle activa tegen diefstallen en overvallen beschermt. Dit slimme gadget kan het vergrendelen en ontgrendelen van de autodeur en het bewapenen en ontwapenen van het autoalarm zeer gemakkelijk functioneren.

De code die is geprogrammeerd in deze keyless entry-apparaat is zeer moeilijk te worden gehackt. Als een indringer probeert om in uw auto dan onmiddellijk een uniek geluid begint te toeteren, dat is het alarm geprogrammeerd in de auto. Tegelijkertijd beginnen de lichten van de auto te knipperen. Hetzelfde moment krijgt de eigenaar van de auto een signaal in de afstandsbediening dat wijst op een onbevoegde toegang in het voertuig.

Moderne auto’s beschikken standaard over sleutelloze toegang

Tegenwoordig zijn de meeste auto’s uitgerust met een ingebouwd beveiligingssysteem zoals een afstandsbediening, automatische sleutelloze toegang en een alarm. Maar als uw auto dat niet heeft, kunt u het bij de autodealer of direct bij de autofabrikant krijgen.

U kunt ook surfen op het internet en zoek de auto winkels die handelen in auto keyless entry apparaten. Er zijn ook veel online verkopers die bevoegd zijn om de keyless entry voor bijna alle merken van auto’s.

Bijvoorbeeld, als u hebt verloren uw sleutel afstandsbediening hoeft u geen zorgen te maken, want u kunt de vervanging onmiddellijk van de autofabrikant. Bovendien kunt u ook de hulp van een auto slotenmaker voor de vervanging van uw verloren afstandsbediening.